Tatuointi- ja lävistysseminaari 2012 ja Suspension Sunday 29.7.12.

Rolf superman suspension

Tuli taas pyörähdettyä isolla kirkolla Helsingissä, tällä kertaa opintomatkalla lihakoukkuhommien lisäksi. Jussi Paradise ja Tomi Kuusisto Legacy Tattoosta järjestivät tatuoijille ja lävistäjille lauantainmittaisen kurssituksen lähinnä hygienia-asioista, mutta sivuttiin siinä ohessa kaikenlaista muutakin ainakin lävistäjien kanssa. Puhujina olivat amerikkalainen kehonmuokkausekspertti Ron Garza, suomalainen bodmodtaikuri Lari Lahti ja Veli Kainulainen Ellvis-Dental Oy:stä. Ron jäi vielä pitämään freehandlävistyskurssia maanantaina, jonka olen itse istunut pariinkin otteeseen reissuillani, joten jätin sen väliin tällä kertaa kun on tullut oltua niin paljon kaupalta pois.

Veli starttasi päivän kertomalla vajaan tunnin autoklaaveista sekä niiden testauksesta ja toiminnasta, jonka jälkeen lavan otti haltuun Lari pitämällä erittäin kattavan ja mielenkiintoisen luennon studion hygieniasta. Samoilla vauhdeilla Lari jatkoi lävistäjien kanssa työpisteen hygienia-asioilla kunnes Ron piti samankaltaisen pätkän tatuoijille. Illan päätteeksi Geezers the Shop oli kantanut tusseja esille ja testattavaksi, pitää laittaa itsekin tilausta menemään kun rahatilanne sallii. Paikalla oli päälle neljäkymmentä tatuoijaa, lävistäjää ja harjoittelijaa joka kolkasta Suomea ja oli kiva nähdä paljon tuttuja naamoja kuin myös uusia tuttavuuksia. Yleinen fiilis tapahtumasta oli erittäin positiivinen ja toivottavasti vastaavia järjestetään lisää. Itse ainakin olen paikalla ehdottomasti. Ilta menikin sitten Jussin ja Ronin kanssa tatuoinneista lätistessä.

Larin powerpoint

Kiltisti tunnilla

Lari opettaa

Sunnuntaina aloiteltiin Nosturilla Supersankari Suspension Teamin ja Ronin kanssa yhdentoista maissa. Jälleen kerran mukana meiningissä oli maailman lävistetyin mies Rolf Saksasta ja hänet kiskottiin ilmaan ensimmäisenä. Rolf tykkää roikkua pitkään ja vaikka hän oli edellispäivänä käynyt Virossa kiikkumassa pysyi hän ilmassa silti reilusti yli kolme tuntia. Samaan aikaan laitettiin suomalaisia ensikertalaisia kattoon toisella pisteellä ja kaikilla oli mukavaa. Roikkujia riitti koko päiväksi ja jokainen pysyi ilmassa yllättävän kauan keinumassa ja pyörimässä. Kuvia sain otettua vähän nihkeästi kun “jouduin” olemaan aika ahkerasti duunissa. Erittäin mukava päivä kuitenkin, kiitos paljon kaikille osallistujille!

Seuraava suspensiokeikka onkin sitten luultavasti Islannissa syyskuussa kun mennään Jussin ja Paradise Tattoo & Piercingin kanssa tatuointimessuille. Saa nähdä mitä siitä tulee.

Rolfia rigataan

Suicide suspension

Suicide suspension

Suicide suspension

3 thoughts on “Tatuointi- ja lävistysseminaari 2012 ja Suspension Sunday 29.7.12.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *