Naisten genitaalilävistykset

Clithood

Clithood on varmasti yleisin naisten genitaalilävistys. Lävistys EI mene klitoriksen vaan sen päällä olevan ihon läpi. Se voidaan tehdä joko pysty- tai vaakasuunnassa. Pystysuunnassa kannattaa lävistys tehdä tapilla, jolloin sen parantaminen on huomattavasti helpompaa. Vaakasuunnassa siihen voi laittaa renkaan, tapin tai hevosenkengän. Parantuneena molempiin käy oikeastaan mikä vaan. Lävistys sattuu jonkun verran, mutta kestää vain hetken ja paranee yleensä vajaassa kuukaudessa.

Ratsastus, pyöräily ja muu liikunta saattaa olla alussa muutaman päivän epämiellyttävää, mutta lävistyksen parannuttua saattaa muuttua entistäkin mukavammaksi.

Jos lävistys tuntuu ärsyyntyvän seksistä, kannattaa sitä venyttää hieman. Suurempi pinta-ala kestää paremmin rasitusta ja uloskasvun/repeytymisen riski pienenee.

Christina

Christina lähtee klitoriksen hupun yläpuolelta ja ylempi ulostulo on häpykummulla. Koruna on yleensä käyrä tappi, mutta anatomiasta riippuen joskus lävistys kannattaa tehdä surface bar-korulla. Lävistysprosessi ei ole mitenkään erikoisen kivulias ja lävistys paranee muutaman kuukauden. Näissä lävistyksissä on kohtalainen uloskasvuprosentti, mutta monilla ne pysyvät oikein hyvin.

Lävistyksen paranemisen aikana kannattaa välttää vaatteita, jotka painavat lävistystä. Myös seksiä kannattaa paranemisvaiheessa yrittää harrastaa sellaisissa asennoissa, joissa koru ei saa ylimääräisiä iskuja. Näin saadaan minimoitua uloskasvamisen riski.

Triangle

Klitoriksen “takaa”, sisempien häpyhuulien yhtymiskohdasta kulkeva, lähes aina renkaalla tai hevosenkengällä tehtävä lävistys. Useiden naisten mielestä se paras genitaalilävistys, sillä se voi stimuloida klitorista myös alapuolelta, joka muuten on periaatteessa mahdotonta. Läheskään kaikille tätä lävistystä ei voi tehdä ja muutenkin lävistys on melko vaikea ja paljon anatomiasta riippuva, joten suosikaa tosiammattilaisia. Itse lävistäminen ei ole sieltä kivuliaimmasta päästä, mutta ei helpoinkaan. Lävistys paranee muutaman kuukauden. Jos lävistys tuntuu ärsyyntyvän seksistä, kannattaa sitä venyttää hieman. Suurempi pinta-ala kestää paremmin rasitusta.

Pyöräily, ratsastus yms. liikunta saattaa olla epämiellyttävää muutaman päivän, mutta lävistyksen parannuttua saattaa tehdä mieli hypätä pyörän selkään entistä useammin.

Sisemmät- ja ulommat häpyhuulet

Häpyhuulet ovat luultavasti toiseksi yleisin paikka naisen genitaalilävistykselle. Yleensä lävistykset tehdään renkailla, mutta koruina voidaan käyttää periaatteessa mitä tahansa jos anatomia antaa periksi. Ulompien häpyhuulien lävistys sattuu hieman enemmän, muttei sekään liikaa. Parantumisaika on sisemmillä häpyhuulilla noin kuukausi, ulommissa saattaa mennä hieman pidempään. Häpyhuulilävistyksiä otetaan usein monta kappaletta, jolloin nimi on labia ladder.

Jos lävistys ärsyyntyy seksin aikana, harkitse sen venyttämistä isommaksi. Suurempi pinta-ala kestää paremmin rasitusta, eikä lävistys repeä irti niin helposti jos se jostain syystä johonkin tarttuu.

Pubic

Yleensä sukuelinten yläpuolelle, häpykarvoituksen kohdalle tuleva lävistys. Kova kasvamaan ulos, joten oikeanmallinen surface bar tai microdermal on yleensä järkevin ratkaisu koruksi. Voidaan laittaa pystyyn tai vaakatasoon tai oikeastaan miten vain. Reiän “pituudesta” riippuen paranee muutaman kuukauden tai pidempään. Lävistysprosessi ja kipu eivät ole sieltä pahimmasta päästä.

Parantumisaikana kannattaa varoa etteivät housut, vyö tai jokin muu paina lävistystä. Seksiä kannattaa harjoittaa asennoissa, joissa koru ei saa ylimääräisiä iskuja. Näin minimoit uloskasvamisen riskin.