Silmienväli-lävistys / bridge

Silmienväli on suht’ kivuton lävistää ja kannattaisi tehdä aina tapilla. Lävistys EI mene luun läpi, kuten jotkut luulevat. Parantuneessa reiässä voi pitää rengasta jos välttämättä haluaa. Paranemisaika on muutama kuukausi. Jos ihoa ei ole kovin paljon, varaudu siihen, että koru nousee hieman pintaan, uloskasvukaan ei ole mahdottomuus. Jos haluat koruusi kartiot tai piikit, suosittelisin pitämään peruspalloja paranemisen ajan, koska lävistys on äärettömän helppo lyödä vahingossa pyyhkeisiin ja vaatteisiin ja pitkät piikit eivät ainakaan helpota asiaa.

Silmälasit ja lävistys silmienvälissä ei ole mahdottomuus. Järkevintä olisi ottaa vaikka lasit mukaan lävistäjälle, jotta lävistykselle voi katsoa hyvän paikan. Laseja voi olla myös mahdollista käydä säätämässä optikolla, jos ne ovat lävistyksen tiellä. Joskus lävistyksen sijainti on kuitenkin sen verran tarkka, että koru voi jäädä lasien taakse piiloon ja silloin pitää miettiä kannattaako tai pystyykö lävistystä ottamaan.

Kaikki kysyvät tätä aina, joten vastaillan nyt. ET katso kieroon lävistyksen jälkeen. Pallot huomaat silloin tällöin muutaman päivän ajan, mutta ne unohtuvat nopeasti.

Unicorn / vertical bridge

Silmien väliin/otsaan (miten sen nyt haluaa ajatella) pystysuunnassa tehtävä lävistys. Anatomian mukaan lävistykseen käy joko käyrä tappi tai surface bar koru. Väärin tehdystä lävistyksestä jää helposti rumat arvet sen kasvaessa ulos. Kuitenkaan surface barillakaan lävistyksen pysyminen ei ole 100% varmaa, koska monen iho tässä alueella on melko ohut ja saattaa liikkua paljon. Lävistäminen ei ole kovin kivuliasta, mutta lävistys paranee melko pitkään, kuten kaikki surface-lävistykset, yleensä muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen.

Instagram hashtagilla #bridgepiercing:

[fts instagram instagram_id=bridgepiercing type=hashtag]