Kulmalävistys

Kulmalävistys paranee yleensä parissa kuukaudessa ja ensikoruna on yleensä käyrä tappi, mutta se voi olla myös rengas tai hevosenkenkä. Itse suosin tappeja, koska ne liikkuvat vähemmän ja niitä on vaikeampi lyödä vahingossa, joten lävistys saa parantua rauhassa. Tappiin saa valittua pallojen tilalle myös kartioita ja piikkejä, mutta suosittelisin parantamaan sen ihan normaaleilla palloilla, koska piikit yms. tarttuvat vaatteisiin ja pyyhkeisiin helpommin.

Iho kulmalävistyksen kohdalla on monelle melko ohut ja ne kasvavat suhteellisen helposti ulos, joten on tärkeää suojella lävistys  ylimääräisiltä iskuilta tai desinfiointiaineella kuivattamiselta. Jos näyttää, että lävistys on kasvamassa ulos ja koru roikkuu vain ohuesta ihosuikaleesta, kannattaa koru ottaa suosiolla pois. Jos koru repeää irti, siitä jää todennäköisesti rumat arvet pitkäksi aikaa.

Horisontal eyebrow

Kulman voi myös tehdä vaakatasossa, mutta silloin lävistys kannattaa ehdottomasti tehdä oikeanmallisella surface bar-korulla. Tämä vähentää uloskasvun riskiä huomattavasti.

Instagram hashtagilla #eyebrowpiercing:

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded

Kehonmuokkausta, tatuointia, lävistystä, pohdiskelua.