WORMZ?

Hei vaan! Minä olen Sakari, teen lävistyksiä ja tatuointeja sekä pyöritän Body CTRL-nimistä studiota Jyväskylässä. WORMZ on vanha internetjuttu ja nyt on myöhäistä vaihtaa.

Aloitin harjoittelemaan lävistämistä 2002 syksyllä edesmenneessä Jyväskylän lävistys- ja tatuointitehtaassa. Peruslävistyksistä olin vastuussa 2003 maaliskuusta. Tammikuussa 2004 Paradise Tattoo & Piercingin Jussi jatkoi koulutustani: parempia tekniikoita peruslävistyksiin, genitaalilävistykset ja erikoislävistyksiä. Ensimmäisen tusinan tatuointeja tein 2002, mutta vuonna 2006 aloin treenailemaan sitä oikeasti. Pääasiassa tatuoimiseen oppi on tullut entisen His Masters Tattoon Kimmolta ja Markukselta, jonka lisäksi olen saanut kullanarvoisia neuvoja ympäri Suomea joukolta huipputyyppejä, joille kuuluu vähintään yhtä iso kiitos. Olen myös Finnish Tattoo Artist Association kannattajajäsen. Näiden lisäksi touhuan mukana suspensiotoiminnassa Supersankari Suspension Teamin jäsenenä, jonka kanssa järjestämme lihakoukkuhommista kiinnostuneille suspensiopäiviä  pääasiassa Helsingin Nosturissa.

En jaksa kirjoitella kliseitä miten olen pienestä asti vähän piirrellyt ja taide on sillain lähellä sydäntä vaan miten heti 18 vuotta täytettyäni aloin ammattilävistäjäksi ja olen elänyt sieltä asti näissä hommissa vuorokauden ympäri. Olen rehellinen, puhun suoraan ja teen parhaani.

Lävistyksissä pyrin tarjoamaan esteettisesti miellyttävän lopputuloksen mahdollisimman vähällä kivulla ja hyvällä ennusteella parantumisen suhteen. En tee lävistyksiä, joiden parantumisen uskon olevan mahdotonta tai erittäin hankalaa esimerkiksi anatomian takia. Käytän vain laadukkaimpia koruja.

Tatuoinneissa vastaan asiakkaiden toiveisiin omalla luovuudellani ja neuvon parhaimpani mukaan sijoittelun sekä muiden lopputulokseen vaikuttavien asioiden kanssa. Olen touhunnut  tatuointien parissa sen verran pitkään, että olen hyvä arvioimaan miten asiat paranevat ja miltä ne näyttävät vuosien kuluessa, enkä tee tatuointeja, jotka on tuomittu jo ensimmäisestä pistosta.

WORMZ.orgin perustin 2000-luvun aalkupuolella jakamaan tietoa ensisijaisesti lävistyksistä ja sitä on lainattu useissa sanomalehdissä, parissa kirjassa ja lukemattomilla ammattilaisten ja harrastajien nettisivuilla. Nykyään on wikipedia, mutta autan edelleen mielelläni kehonmuokkausta koskevissa kysymyksissä, joten laita mailia jos joku askarruttaa. kannattajajäsen.

Työskentelen omassa liikkeessäni Body CTRL, josta minut löytää yleensä kuutena päivänä viikossa. Käyn säännöllisesti työkeikoilla myös Helsingissä, joten tatuointien ja lävistysten teko onnistuu sielläkin.