Microdermal

Microdermal on muihin lävistyksiin verrattuna varsin uusi, vuonna 2006 nykyiseen muotoonsa kehitetty tapa kiinnittää koruja ihoon. Ideana on ihon alle asennettava pieni kantaosa, josta ihon läpäisevään tappiin voi kiinnittää erilaisia ruuvattavia vaihtopäitä.

Microdermaleita voi periaatteessa laittaa minne tahansa missä iho pysyy jotenkin paikallaan, yleisimpiä paikkoja tällä hetkellä taitavat olla otsa, rintakehä, niska, ranteet ja vatsa. Mihin tahansa ajattelitkin microdermalia laittaa, kannattaa mielessä pitää mahdollinen poisto (ongelmien, työtarjousten, koulujen, kyllästymisen yms. takia), joka voi jättää normaalia lävistystä isomman arven ja olla paljon hankalampaa korun ankkuroiduttua kunnolla. Tietysti tämä on tapauskohtaista, mutta kun ihon alla on puoli senttiä metallia, varaudu jonkinlaiseen arpeen, joka ei varsinkaan naamassa vastaa kaikkien käsitystä kauneudesta.

Hoito on aika yksinkertaista ja yleensä ongelmatonta, ensimmäisiksi päiviksi suosittelisin teippaamaan microdermalia vaikka laastareilla paikalleen, mikäli ihon päälle tuleva osa sen sallii, jotta se ei saa liikaa iskuja ja pääsee aloittamaan asettumisen. Muuten hoito on sama kuin minkä tahansa lävistyksen kanssa.

Microdermaleitakin voi laittaa hyvin ja huonosti, joten suosittelen menemään lävistäjälle, joka oikeasti osaa asiansa. Korun laatu asennushetkellä on erittäin tärkeä, koska sitä ei voi vaihtaa parempaan myöhemmin ja keho hylkii huonolaatuisia ja vääränmallisia microdermaleita huomattavasti helpommin.

Instagram hashtagilla #microdermal:

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded

Kehonmuokkausta, tatuointia, lävistystä, pohdiskelua.