Jos kuolen tänään.

Tribaali

Omenamessias Steve Jobs kertoi katsoneensa joka aamu peiliin ja miettineensä : “Jos kuolen tänään, haluaisinko tehdä mitä aion tänään tehdä?” ja jos vastaus oli liian usein ei, hän teki muutoksia. Kun aloin tatuoimaan olin lävistellyt pitkään ja se homma kävi joskus aika monotoniseksi ja arkiseksi(nykyisin rakkaus lävistyksiin on tullut takaisin kovempana kuin koskaan), joten otin tatuoinneissa linjan tehdä vain kivoja kuvia kivoille asiakkaille pitääkseni sen raikkaana ja mielenkiintoisena. Näin se menikin pitkään, mutta nyt kun on oma studio ja paljon enemmän kysyntää olen tehnyt lähes kaikkea mahdollista kaikille mahdollisille ihmisille, olenhan kohtelias. Tällä viikolla tuli mitta täyteen ja otan ikiviisaan Steven neuvoista vaarin.

Rakastan tatuointeja, jotka ovat hauskoja, esteettisiä, rankkoja, taiteellisia, arvoituksellisia, typeriä, mitä tahansa kunhan ne herättävät edes jonkinlaisen reaktion. En pidä mistään tietystä genrestä muita enempää, on toki joitain joita luulen osaavani paremmin kuin toisia, mutta pidän kaikkia yhtä tarpeellisina ja kauniina kunhan ne on toteutettu hyvin. Seuraan kaikkien tyylien tatuoijia ja kyllästyn jos teen vain yhdenlaista kuvaa pitkään. Kuten olen monelle asiakkaalle kertonut kysyttäessä “onks jotain kuvaa jota et suostu tekemään?” että oikeastaan on vain yksi laji tatuointeja, joista en pidä ja ne ovat täysin neutraalit, merkityksettömät, yleensä tämän kuukauden trendikuvat. Kymmenen ensimmäistä vuotta tatuointiliikkeessä työskennellessäni en nähnyt unisieppareita kuin keski-iän ylittäneillä susicollegeintiaaneilla, joille ne sopivat kuin karjala käteen, kunnes hollywood räjäytti siepparit teinien tietouteen ja vuoden verran niitä tehtiin enemmän kuin koskaan. Nyt ne ovat jo passé ja menneisyyden juttu, joita sama hollywood lasereilla käristää iholtaan. Tatuointipenkeissä pörisee uusi sosiaalisen median ylisaturoima villitys, joka haihtuu pois yhtä nopeasti kuin tulikin. Näiden tatuointien tekeminen loppuu nyt. Tatuointi on jokaisen oma valinta ja kunnioitan sitä, mutta en osaa itse nähdä osassa tatuointeja mitään tatuoimisen arvoista, joten niiden toteuttaminen vaaditulla keskittymisellä on minulle vaikeaa. Kansankielellä ei kiinnosta.

Meillä on täällä useampi tatuoija tekemässä kaikenlaisia tatuointeja, joten saat varmasti haluamasi tatuoinnin. Itse joudun nyt kiinnittämään huomioni toisaalle, toisenlaisiin kuviin, koska en halua hapuilla kohti valkoista valoa ikuisuusmerkin muotoon taivutettu #wikiquote palaneena verkkokalvoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *