Rahaa modeihin, kiitos.

Indiegogo

Kehonmuokkauksesta olen aina ollut sitä mieltä, että antaa kaikkien kukkien kukkia. Tehköön jokainen itselleen mitä haluaa kunhan ei vahingoita muita. Itse en suostu tekemään vaikka lävistystä, joka ei minun kokemukseni mukaan tule parantumaan, mutta jos joku haluaa sen vielä tietäessään riskit niin sama se. Ei mun käsien kautta vaan.

Pauly Unstoppable
Pauly Unstoppable

Tässä vuosien aikana on tullut seurattua monenlaisia bodymodaajia ja heidän matkaansa pisteestä a pisteeseen x. Farrah Flawless on yksi heistä. Uhmakkaana Pauly Unstoppablena hän aloitti kehonmuokkausprojektinsa ja sai 15 minuuttinsa kun venytti nenälävistyksensä isoksi ja jatkoi vielä muillakin lävistyksillä aika huimia venyttelyhommia. Naamakin tatuoitiin ja viilleltiin moneen kertaan ja kehonmuokkaajien kulma internetistä piti Paulya sankarina. Nykyään Pauly on Farrah Flawless ja tullut kaapista transnaisena.

Farrah Flawless
https://www.indiegogo.com/projects/farrah-flawless-trans-related-surgeries

Farrah toivoo Indiegogo-palvelussa joululahjaksi uusia rintoja itselleen, faneilta ja tutuilta lahjoitettuun 9000 dollarin hintaan. Tämä on se viimeinen tikku itsetunnossa, jonka jälkeen kaikki on ok. Onko? En tiedä, mutta Farrah ei ole ensimmäinen ryhmärahoitusta hakeva kehonmuokkaaja, joka hakee täysin itsekkääseen tarkoitukseen rahaa tässä kuukauden sisällä. Vaikka kuinka sinut olen kehonmuokkauksen kanssa niin olen vahvasti sitä mieltä, että vaikka tatuoit naamasi ja silmäsi olet silti vastuussa omasta elannostasi. Varsinkin jos kyseessä on niinkin tärkeä hankinta kuin tekorinnat. Tytöiltä olen kuullut, että rinnat aiheuttavat monenlaista harmia itsetunnolle, mutta omilla tai isin rahoilla ne yleensä korjataan kuntoon jos ei Hymykään auta. Kun lähdet muokkaamaan kroppaasi näin radikaalisti niin koita pitää mielessä, että jokaisen pitää ansaista rahaa. Opettele ensin taitoja, joilla elätät itsesi jos et kaupan kassalle enää halua. Tatuoi naamasi vasta sen jälkeen kun olet varma tulevaisuudestasi. Niin varma kuin tulevaisuudesta nyt yleensä voi olla.

Farrah Flawless

Farrah on lävistäjäkollega ja hänellä on Satori Magic-korufirma, jossa hän valmistaa helminauhoja ja muita kaunistuksia. Jos haluat tukea hänen matkaansa mieluummin sitä kautta niin klikkaa tästä.

Oops

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *