Joskus on hoppu.

Sakarin huone keskeneräisenä

Hei vaan pitkästä aikaa. Islantireissun jälkeen iski kiire aika kovaa päälle kun uuden studion avaaminen aikaistui kuukaudella ja piti saada parissa viikossa kuuden hommat tehtyä. Vielä on nettisivut kesken ja tauluja puuttuu seiniltä, mutta muutama viikko tässä on töitä tehty ja kaikki rullaa ihan hyvin. Sitä tulee pitkiä päiviä kun typeränä haluaa tehdä kaiken itse; suunnittelee tatuoinnit aamulla, tatuoi ja lävistää päivän, maalaa seiniä illat ja yöllä suunnittelee käyntikortteja yms. tietokoneroinaa. Ei liikaa ehdi sillai bloggaa niinku.

Uusi Body CTRL on nyt siis avattu, kiitos paljon talkooporukan, jota ilman en olisi tullut mitenkään toimeen. Ollaan samassa osoitteessa, mutta kerros ylempänä syrjäisessä nurkassa, jossa palvellaan paljon kodikkaammassa ja rauhallisemmassa luukussa. Työtilat on jaettu kahteen huoneeseen, joista toisessa häärin minä lävistyksien ja musteen parissa ja toisessa tatuoivat vuorotellen kaikki muut tutut herrat vanhalta liikkeeltä. Tonyn koneet surisevat 2-3 viikkoa, Markus tatuoi tuttuun tapaan viikon kuussa ja Kimmo käy satunnaisesti silloin tällöin muutaman päivän kerrallaan. Positiivista palautetta kaupasta on saatu mukavasti vanhoilta ja uusilta asiakkailta, thänks! Vierailijoita on tulossa ja kaikenlaista kivaa on suunniteltu. Nyt kuitenkin keskityn rentoutumaan ja siihen olennaiseen eli kehonmuokkaukseen, oheissäätöä on ollut ihan tarpeeksi vähäksi aikaa.

Marraskuussa teen pari reissua kameran ja tatuointikoneiden kanssa Helsinkiin. Juonitaan Lindan kanssa, tatskailen Paradisessa Supersankareita pikkukuvan Bonafidessa ja pyörähdän Zombie Tattoon dudeja moikkaamassa. Loppukuusta on sitten suspensiokeikka pitkästä aikaa Black Sundayn merkeissä, jonne mahtuu vielä mukaan. Kuvia ja tekstiä saa silmilleen sitten täältä. Koitan myös aloittaa kirjoittamaan “raportin” joka kuukauden lopuksi tekemistäni tatskoista ja lävistyksistä, kuten tein satunnaisesti joskus blogin alkuaikoina. Katsotaan miten käy. Hyvää syksyä vaan!

PS. Tämän levyn voimalla jaksoin koko typerän säätämisen kaupan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.