Zombie Tattoo 5v. party minitour.

Enpä ole ennen saanut ympättyä näin paljon tatuointiliikevisiittejä viikonloppuun. Zombie Tattoon bileet houkuttelivat pojan isolle kirkolle ja reissu alkoi perjantaina L Tattoossa, jossa alunperin piti suunnitella mandaladagalakseja, mutta Linda olikin piirrellyt pelotusnaisen, jonka halusi tehdä enkä tietenkään voinut moisesta kieltäytyä. Linda on muuten tulossa tammikuussa tänne Jyväskylään ja pari aikaa on vielä jäljellä jos kiinnostaa ottaa siistiä tatskaa! Veronpalautukset jemmaan ja muhun yhteyttä…

Linda Räihän tekemä tatuointi

Lauantaiaamuna piti tehdä Paradisessa pari kuvaa, mutta suunnitelma eli sen verran, että kävinkin tekemässä pienen synttäripöllön kaverille Leenan uudella Bonafide HKI studiolla. Mahtava ja rauhallinen studio täynnä upeaa taidetta. Kateelliseksi veti vaikka juuri pääsin blogileijumasta ettei meilläkään ihan ällöttävää ole. Leenalta matka jatkui illaksi zombien uudelle studiolle 5v bailuihin, jonne olikin kerääntynyt ihan hyvin porukkaa eri puolelta Suomea. Kamera jäi hotellille turvaan, joten omia kuvia ei kaupalta ole, mutta hyvältä näyttää sielläkin, varsinkin alakerran kaunis rantamaisema. Kiitos kaikille seurasta ja tietysti Matzonille ja Saaralle tarjoilusta ja järjestelystä! Oli tosi kivaa.

Pöllötatuointi

Bonafide HKI

Leena Lumilampi

Zombiesaara(Komeasta kuvasta propsit Saaralle, sori kun vähän editoin)

Sunnuntaina heräilin aika heikossa hapessa, mutta jaksoin raahautua moikkailemaan Tatuatan porukoita ja vakoilemaan kun Leenaa tatuoi Shion japanian Daruma-Goyasta. En ole ehkä yhtä nättiä lintua livenä ennen nähnytkään. Harmi kun en ehtinyt kuvaamaan lopputulosta. Siinä se iltapäivä mukavasti kuluikin viinirypäleiden, porkkanoiden ja tatuointilätinän parissa. Päätin alkaa käydä Helsingissä useamminkin tatuoimassa ja lävistämässä saadakseni vähän vaihtelua meininkeihin, joten sinne valuneet tutut laittakaa viestiä vaan niin varaillaan aikoja! Nyt lisää teetä.

Leena penkissä

Jarno K Tatuata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *