I’m all outta gum.

Always bet on Duke

Kaikilla siisteillä tatskareilla on moottoripyöräjuttuja blogeissaan, mutta mulla ei oo semmosta niin kirjotan videopeleistä kun tästä on muutenkin katu-uskottavuus niin kaukana. Hah. Pelaako joku pelejä muutenkin kuin puhelimella ja Facebookissa ja mitä tulee pelailtua? Mulla on tällä hetkellä menossa sellainen kausi, että ostelen halpoja, julkaisuhetkellä ohi menneitä pelejä alennuskoreista/netistä isoja pinoja ja pelaan niitä pikkuhiljaa pois. The Witcher 2 himottaa myös, mutta venailen päivityshommat ensin. Ei tähän hätään muuta, koitan saada maanantaita käyntiin ja Duke Nukem Foreverin julkaisuviikon kunniaksi päätin, että aloitetaan silloin tällöin lörisemään myös näistä jutuista. Kommenttia pliide.

PS. Jos joku Duken ostaa ja on pelien ystävä niin kirjoita masentaako. Mä luulen, että joo.

9 thoughts on “I’m all outta gum.”

 1. Miun ikuisia lempparipelejä tietokoneella on ehottomasti Monkey Islandit! Pitäis kai ostaa pleikkarikaupasta ne uudistetut(?) versiot pleikkarillekki, ni pääsis pelaa sielläki. Pleikkarilla oon tykänny pelata BioShockkeja, ei oo liikaa räiskintää ja hieno maailma. Sitte tykkään lisäks Guitar Heroista ja muista, ne on kivoja illanviettopelejä. Ois myöski kiva omistaa semmonen kokoelma kaikkia lautapelejä, mut en omista yhtäkää. 🙁 Ainii ja pelaan mie joskus painostuksesta MTG:täki!

  1. Mä ostelin kans joskus Steamin alennusmyynneistä ton ekan Monkey Islandin uusversion, mutta eipä ole tullut vielä kovin ahkerasti pelattua. Hiljaa hyvää tulee. Seikkailunaksutteluista nykysuosikki on ollu Machinarium, hieno, halpa ja hauska. Kantsii tsekkaa.

   1. Miulla itseasiassa on tuo Machinarium siskolta just lainassa. Vaikuttaa hyvälle, vaik jäinki siinä heti jumiin. Pitäis kokeilla joku muu päivä uuestaa. Mut tuommosista seikkailunaksutteluista just tykkään eniten.

  1. Joo, todellakin. Just kattelin EA:n E3 pätkän ja hyvältä näytti. Ja aika hullua et uus Need For Speed tais olla samalla enginellä. Hyvältä sekin näytti, ei vaan muuten vakuuta..

 2. Unreal Tournamenteja, L4D-sarjaa, Fallouteja, TF2… Noita lähinnä tulee pelailtua, joskus nostalgioissani pelailen Driver 2 ja Tomb Raidereita 🙂 Pelaaminen on elämän suola (muiden juttujen ohella)!

 3. Mä olen kanssa tuollainen alennuskorien tonkija. Välillä löytyy oikein helmi pelejä ja välillä taas ei. Uusia pelejä tulee ostettua todella harvoin, joku 60e on mun mielestä kohtuu suolanen hinta pelistä. Toki poikkeuksiakin vällä tulee.

  1. Joo, ei nykyään kannata maksaa monestakaan pelistä sitä 60-70e kun aika pian ne saa vähintään kolmellakympillä. Saati sit jos on Steam-miehiä ja venaa sieltä jotkut hyvät alennukset. Just kesäkampanjasta lähti joku 20 peliä, kaikki Doomit 8.49e aijaijaijai. Oikeastaan ainoot pelit mitä nykyään tulee ostettua suoraan julkaisussa on noi jotku moninpelit, joissa ei välttämättä pääse kovin iisisti enää mukaan myöhemmin kun kaikki muut on jo niin hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *