Miniviikon viikonloppuavautuminen.

Tällä viikolla ei paljon blogia ehtinyt kirjoitella, eikä juuri muutakaan kun oli helatorstait ja koulujen loppumiset. Muutama tatuointi tuli tehtyä ja pari isompaa projektia aloitettiin, joista ei vielä saa mitään kuvia. Lävistysduunitkin pysyivät aika normaaleissa perusjutuissa, ensi viikolle onkin sitten taas microdermalia ja genitaalia varattuna. Kaikenkaikkiaan mukavia asiakkaita ja hyvä viikko. Ensi viikolla varmaan taas isompaa päivitystä kuvien kera ja jotain muutakin.

Bum

Sitten tekisi mieli avautua enemmänkin paikallisesta “yrittäjästä”, joka mainostaa internetissä tekevänsä lävistyksiä asiakkaiden kotona ilman välineiden sterilointeja ja muutaman kuvan perusteella täysin vailla hajua miten lävistyksiä pitäisi tehdä edes välttävästi. Tekstit bisnekselleen on henkilö varastanut minun sivuilta, mutta lukemiseen ei ole kärsivällisyys riittänyt. Taidan kuitenkin vaan todeta, että ottakaa lävistyksenne siellä, missä autoklaavi hohkaa sydämellistä, steriloivaa lämpöään ja lävistäjällä on jotain näyttöä taidoistaan. Ammattilaisia löytyy varmasti Suomessa tarpeeksi läheltä oikeine studioineen, jotta kenenkään ei tarvitse riskeerata itseään taudeilla helppoa rahaa tavoittelevan säätäjän hampunlehtilipuin koristellussa, isosiskolta tyhjäksi jääneessä lävistysstudiohuoneessa. Neulan laitto ihon läpi ei vaadi taitoa, kymmenien eri lävistysten tekeminen puhtaasti ja turvallisesti, mahdollisimman vähällä kivulla ja niin, että ne parantuvat ja pysyvät hyvänä useita vuosia on eri asia. Sitä ei opi omia huulikoruja peilin kautta tehdessä, eikä toisten tekstejä copypastettamalla.

Se siitä, kyllä te tiiätte.

PS. Jos haluatte katsella kauniita kuvia ja erikoisia vaatteita niin tsekatkaa hienon naisen blogi: http://theyearofthelibertine.tumblr.com!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *