Helsinki Ink International Tattoo Convention 2013.

Backpiece kisa

On jälleen se aika kun pääsee kirjoittelemaan Helsink Ink-messuraporttia. Uudella puolella Kaapelitehdasta nojailin perjantaista lauantaihin luontokuvaajan roolissa kalliista Tuborgista naristen. Avarampi messupaikka osoittautui oikein toimivaksi ainakin näin turistille väljyytensä ja paremman ilmanvaihdon puolesta. Internet nillitti valjusta fiiliksestä, joka voi toki pitää paikkansa paikalle dokaamaan ja bailaamaan lähteneiden kohdalla vähemmän intiimin baarialueen takia, mutta itse olin tyytyväinen kun mahduin vakoilemaan tatuoimista ja kulkemaan paikasta toiseen ilman väistämättä päälle kaatuvia tuoppeja.

Mietiskelin miksi minulle tämä oli yksi hauskimmista helsinkimessuista muiden märistessä laimeudesta ja päädyin että antoisinta messuilla on tutustua uusiin tatuoijiin, joiden kuvia on aikaisemmin vain kurkkinut netistä. Alalle on kova tunku, puuhastelijoita sekä oppipoikia on moneen lähtöön ja on mahtavaa tutustua ihmisiin, joista välittyy heti läpi ahkeruus ja halu tehdä asiat kunnolla. Se motivoi aina puristamaan itsestään vielä enemmän ja ajattelemaan kuvioita uusista näkökulmista. Tälläkin kertaa sain todistaa miten pari oppityttöä on kehittynyt koviksi tatuoijiksi ja molemmat heistä pääsevät varmasti vielä pitkälle.

Nick Morte siirtää stenciliä

Ugly Pena

Yleisöä

Baron ja Lou Lou D'vil

Lou Lou

Baron

Viihdepuolesta tänä vuonna vastasivat Sanaxxx, josta sain paremmat fotot syksyllä Islannissa ja The Baron paremman puolensa Lou Lou D’vilin kanssa. Oli kiva nähdä vihdoinkin Baronin esitys, joka oli suht’ tavalliseksi sideshowmeiningiksi erittäin hyvin ja karismaattisesti vedetty. Lou Lou D’vil niin ikään hoiti burleskinsa seksikkäästi kokemusta huokuen. Ei huono ollenkaan. Tatuointikisoja vakoilin muutaman, joista Zombie Tattoon Matzon voitti heti kolme; best of friday, best backpiece ja best color. Onneksi olkoon taas kerran! Loppuillat menivät pääasiassa Precious Tattoon jengin ja vihreiden tölkkien parissa. Kiitos seurasta ja Sinille tiukoista kysymyksistä!

Siwan kassiin tarttui kasa printtejä ja mahtava kirja Krampuksesta, mutta nyt alkaa televisiosta Tatuointistudio HelsINK, joten tähän on hyvä lopettaa. Saa nähdä miten suomalainen tositv vaikuttaa alaan. Ensi vuonna nähdään taas, vanhat tutut entistä kovempana ja uudet tutut uusien ajatusten kanssa. Peace.

Kabubby

Matzon nättinä

Tatskaa

Tatskahommia

Rauhaa sanoo Tuppu

Itämaista lavalla

Fuck off

Hexa

Tomppa selittää

Reiteen kuvaa

Agryppa

One thought on “Helsinki Ink International Tattoo Convention 2013.”

  1. Hyviä kuvia! 🙂 Mulle jäi myös tosi hyvät fiilikset uusista tiloista. Tuntui myös, että kaikki oli jotenkin lepposammalla tuulella, kun tila ja happi riitti. Oli mukava höpistä ja Krampus on jees.

    Jos sulla sattuu olemaan yhtään fotoa siitä paras väri kisasta, niin ois kiva jos viittisit jossain vaiheessa meilata? Kuvasin tehokkaasti muut kisat, mutta se jäi väliin kun olin ite lavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *