Genital splitting: Kuka ja miksi?

Osuipa tuossa männäpäivänä silmään netissä erikoismies. Genitaalilävistykset ovat muihin lävistyksiin verrattuna aika harvinaisia, mutta tällä herralla homma oli viety vielä astetta pidemmälle, nimittäin vanhalla kunnon terskanhalkaisulla. Internetissä jokusen tuntia viettäneenä tiedän yleisön reaktion näihin juttuihin, joka on yleensä osastoa “MITÄ VITTUA MIKS????”, joten kysyin herralta mitä vittua, miksi? Toki aavistuksen ystävällisemmin, jota suosittelen myös muille. K-18.

Terska halki

Mies kertoo olevansa 48-vuotias saksalainen, tarkemmin Hampurista, joka työskenteli ennen matkailualalla. Matkustellessaan paljon ympäri maailmaa hänen käteensä osui kehonmuokkauksesta kertovia lehtiä, joissa hän näki myös lävistettyjä peniksiä. Suunnattomasti innostuneena hän päätti parikymmentä vuotta sitten tehdä meatotomyn (virtsaputkea myöten peniksen alapuolelta tehty halkaisu) partakoneenterällä. Samoihin aikoihin herra askarteli vielä muutamat polttomerkit terskaansa ja tatuoi penistään. Kertoili jääneensä koukkuun tähän touhuun!

90-luvun lopulla kaveri näki kokonaan halkaistun terskan venäläisellä miehellä, inspiroitui kovasti ja päätti seurata hänen jalanjälkiään. “Sähköleikkurilla”  ja hammaslääkäreiden käyttämän puudutusaineen avustuksella hän sitten suoritti toimenpiteen, joka yhdisti hänen aiemman terskan yläpuolella olevan lävistyksensä virtsaputken aukkoon, näin halkaisten terskan. Kivutonta, veretöntä ja parantui nopeasti. Päätökseensä mies on erittäin tyytyväinen – herkkyyttä on nimittäin tullut lisää kasvaneen kosketuspinta-alan myötä.

Terska halki

Kysyessäni arkipäivän ongelmista kaveri sanoo, että virtsaaminen onnistuu normaalisti kunhan avustaa kevyellä puristuksella. Seksi onnistuu aivan kuten ennenkin. Hän kertoo myös saaneensa paljon faneja, jotka haluavat tavata ja tutustua “läskiin, halkaistuun kyrpään”. Onneksi olkoon!

Loppuvaroituksena nämä touhut ovat erittäin vaarallisia, enkä tehnyt tätä juttua suositellakseni tätä kenellekään. Verenhukka, tulehdukset ja arpikudoksesta seuraavat epämuodostumat ovat erittäin todellisia riskejä näissä hommissa ja kun asioita kerran halkaisee, ne on ammattikirurginkin todella hankala korjata entiselleen.

7 thoughts on “Genital splitting: Kuka ja miksi?”

  1. Samalla tavalla se alkoi minullakin yli kymmenen vuotta sitten. Näin kuvia netissä ja halusin myös itselleni. Nyt minulla on terska halkaistu osittain ja subincision (alapuolelta avattu puoleen väliin asti). Luultavasti tulen leikkaamaan vielä lisää.

  2. Nämä ovat yksityisiä juttuja .Itse olen erittäin innostunut
    asiasta .Olen jo halkaissut noin puolet terskasta ja aion toki
    saavuttaa maalin.

  3. olen erittäin kiinnostunut ja aion halkaista terskan kunhan saan tarpeeksi tietoa.onko antaa tietoa ja kokemuksia aiheesta

  4. kyllä tämä on myös minun juttuni.Terska halkeaa heti kun vain tekniikka ja tarvikkeet on läsnä

  5. Minä olen leikannut siittimen lähes kokonaan halki jotta näkyy varmasti,kehon muokkasta tämäkin(sähköllä ei verta),,on erilainen ulko näkö.

  6. Terska on nyt halkaistu ylä- ja alapuolelta,olen erittäin tyytyväinen.Tuntuu tosi hyvältä. miten tää jatkuu??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *