ScentScape-hajukone.

Teknologiamessuilla on lähiaikoina esitelty erilaisia hajuja erittäviä vemputtimia ja vaikka se ei millään tavalla kehonmuokkaukseen liitykään, pidän sitä silti mainitsemisen arvoisena. Ominaisuuksista kerrotaan tulevaisuudessa YouTube- ja Facebook-vuorovaikutus, joten ehkä jonain päivänä tätäkin blogia lukiessasi jostain työpöydän paperikasan alta nenään puhisee vieno veren haju.

ScentscapeScentScape™

20 hajua per kasetti, käyttöaika kasetille parisataa tuntia, vaihdettavat kasetit eri hajuilla eri tarkoitusten (eli ilmeisesti leffojen, pelien ja ohjelmien) mukaan.

ScentScape on siis pieni boksi, joka päästelee erilaisia hajuja ja tuoksuja elokuvien tai pelien tahtiin. Firman sivuilta voi tilata myös ScentEditor-videoeditorin, jolla omaa kotivideota saa piristämään paistetun kalkkunan tai palaneen kumin tuoksun. Jos jossain päivityksessä saadaan aromivalikoimaan vielä terästetty glögi ja suru niin suomalaisten jouluvideoiden realismi nousee heti uuteen potenssiin. Oli miten oli, future is now ja on jännittävää seurata kuinka monta mystistä päänsärkyä ja riitaa tämä laite aiheuttaa. Jos joku rikas herrasmies sattuu kyseisen suhistimen hankkimaan, laita kommenttia ja kerro kuinka toimii, olen erittäin kiinnostunut.

Lisää infoa ScentScapesta: http://www.scentsciences.com/products.html

3 thoughts on “ScentScape-hajukone.”

  1. ei vaan vastaa viestiin:( et toimittaako suomeen.
    olis ollu vaa hyvä joululahja idea:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *