RUUMIS-Gaala @ Lavaklubi.

Jussi ja Joona

Tänä viikonloppuna oltiin Supersankari Suspension Teamin kanssa tekemässä suspensiodemonstraatio RUUMIS-gaala nimisessä tapahtumassa Kansallisteatterin Lavaklubilla. Illan teemana oli juhlia/tutkia ihmiskehoa; ohjelmassa oli muun muassa elävä syntymäpäiväkakku, jossa Todellisuuden Tutkimuskeskuksen 10 vuoden taipaleen kunniaksi kuorrutettiin nainen kermavaahdolla ja elävä joulukuusi, jossa halukkaat saivat vaihtaa vaatteensa joulukoristeisiin ja saada itsestään jännittävän valokuvan. Suspensiohomman aikana tapahtui toisessa reunassa klubia Tinttu Henttosen bondage-esitys, jossa nostettiin myös mies ja nainen ilmaan köysien varassa, tosin ilman koukkuja ja verta. Näytti kauniilta ja äärimmäisen taidokkaalta. Muutakin ohjelmaa oli, mutta harmikseni en ehtinyt kaikkea katsella.

Iltalehden netti-tv:ssä on myös video keikalta: tässä. Omat kuvat ovat taattua kännykkälaatua.

Sakari ja Jussi

Tinttu sitoo

Meidän porukka teki parin tunnin setin, jossa näytettiin kaksi suspensiota alusta loppuun merkkailuineen kaikkineen rennosti ja rauhallisesti. Ensin nostettiin Mirjam vähän muokatussa coma-asennossa, jonka jälkeen Joona lotuksessa. Molemmat riippujat tykkäsivät olostaan, ilmapiiri oli leppoisa ja musiikki sopi tilanteeseen hyvin. Yleisöltäkin saatiin positiivista palautetta, joten laskisin illan varsin onnistuneeksi. Samaan aikaan Paradisen Kalle Koo kävi tekemässä tatuointia Radio Rockilla ja Lucky Hell nieli miekkaa livenä televisiossa. Not bad.

Lotus suspension

Alive birthday cake

Alive birthday cake

Lauantaina Paradise Tattoo & Piercing oli We Got Beefin joulumyyjäisissä, joten käytiin katsastamassa se ja illalla tehtiin tatuointeja toisillemme ja syötiin herkkuja. Samalla suunniteltiin hieman uusia suspensiohommeleita ensi vuodelle, joista lisää joskus. Kiva oli taas nähdä kaikkia, kiitos hyvästä viikonlopusta! PS. Kuten kuvasta näkyy, Paradisesta löytyy hienot valikoimat blingiä, käykää tutustumassa!

Lävistyskoruja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *