Blogihiljaisuus ja sosiaalinen media.

Kun vuosi sitten aloitin tämän blogin oli aikaa vaikka kuinka. Ajattelin täyttää tyhjiön kirjoittamalla vaihteeksi jotain, mutta sitten tilalle tulikin oikeita töitä. Se tietysti on erittäin positiivista.

Olen koittanut säätää erilaisia, vähemmän aikaa vieviä systeemejä asioiden päivittelyyn, joista tärkeimpänä tällä hetkellä Facebook, josta löydyn bodyctrl nimellä. Sieltä löytyy tarjouksia ja vähemmän tärkeät kuvapäivitykset, mutta pidemmät tekstit, kuten reissuraportit ja sekalaiset ajatukset kehonmuokkauksesta kirjoitan edelleen tänne. Instagrammista löydyn myös bodyctrl nimellä ja siellä on sekalaista kuvaa ties mistä. Twitterissä myös bodyctrl.

Jos minua haluaa lähestyä duunin merkeissä, suosittelen perinteistä sähköpostia, puhelinta tai visiittiä liikkeelle, koska Facebookin kyselyitä on kovin vaikea ottaa vakavasti. Paristakymmenestä “moi oisko sulla aikaa tos ens torstaina” tai “mua kiinnostas ottaa semmonen ja semmonen kuva”-kommentista ehkä yksi johtaa oikeaan tapahtumaan oikeassa elämässä, joten en kovin paljon arvoa niille osaa laittaa.

Paljon on ideoita päivityksiin, mutta aikaa kovin vähän kun pitäisi kaunistaa omaa kroppaa, toisia ja vielä paperiakin aina kun mahdollista. Ei auta kuin hyväksyä vähäksi aikaa, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja mennä sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *