The Binding of Isaac: Rebirth.

Binding of Isaac: Rebirth
Binding of Isaac: Rebirth

Annoin itselleni luvan kirjoittaa muustakin kuin kehonmuokkauksesta ja tästä lähtee. Videopelit kun ovat niin kovin lähellä sydäntä.

The Binding of Isaac: Rebirth on pyörinyt julkaisusta asti kotipc:llä ja PS Vitalla lähes aina kun löytyy pienikin ripaus vapaata. Jos aamulla erehtyy mönkimään suihkun jälkeen lämpimään peittoon mörköjä tappamaan niin eihän sieltä meinaa jaksaa töihin enää millään.

BoI:ssa Isaac-poika joutuu äitinsä uskonnollisen valaistumisen päätteeksi arestiin kellariin, jossa hänen täytyy kyyneliään sekä esimerkiksi partakoneenteristä, injektioneuloista ja nahkanaamareista koostuvaa arsenaalia käyttäen tuhota ties minkälaisia hirvityksiä ihottomista vauvoista lentäviin irtosilmiin ja kasvaimiin. Pelin lopussa taistellaan mammaa vastaan niin kehon ulko- kuin sisäpuolelta, myöhemmin on luvassa vielä itse Saatana ja MEGASAATANA. Pimeyttä murjotaan aika vahvasti kieli poskessa grafiikan ollessa söpörealistista verimössöä ja äänimaailman erilaisia litinöitä ja pörinöitä.

Binding of Isaac: Rebirth screenshot
Kasvain päässä, kuollut vauva kaverina, paskaa ja verta. Perusmeininki.

Isaacissa jokainen pelikerta on erilainen kun käyttötavarat,  kentät ja mönkiäiset arvotaan satojen vaihtoehtojen joukosta. Kuollessa henki lähtee pysyvästi ja homma alkaa alusta uusilla romuilla.  Kun epäreiluuden sattuma tappaa kymmenettä kertaa loppumetreillä saattaa oikean elämän pojalta päästä kirosana tai pari. Peli kiinni, 10 minuutin rauhoittuminen ja uudestaan. Masokisti mikä masokisti.

Peli toimii hyvin niin vanhemmilla pöytäkoneilla kuin lussumilla läppäreilläkin ja tekemistä riittää pitkäksi aikaa. Hintaa alle 15 euroa. Ei voi olla siis olla suosittelematta! Jos ei ihmeitä tapahdu niin tässä olis mun vuoden peli.

PS. Wikin ja tavaralistan vilkuilu alussa ei  ole pöllömpi idea.

Ja hei, jos teillä on jotain pelisuositusta tai aiheeseen liittyvää ni pistäkää ihmeessä kommenttia! Jos joku haluu pelaa joskus jotain yhdessä niin steamnimiä vaan tulemaan. “Paljonks tatska maksaa+?” en vastaile kyl siellä.

3 thoughts on “The Binding of Isaac: Rebirth.”

  1. On kyllä kova peli. Itseltä löytyy tuo vanhempi flash-versio Steamista, mutta uudempikin on ostoslistalla.

    Dead island: Epidemiciä tulee nykyään enimmäkseen hakattua mutta saapi silti lisätä 😀

    1. Mä pelasin kans jotain tuntei sitä vanhempaa, mutta kyllä toi uus on vaan paljon kovempi. Kantsii hylkää se vanha ja ottaa uus käyttöön! Lisään jätkän kyl heti pian. Täytyy testaa myös toi Dead Island. Vissii vähän eri meininki ku niis vanhemmis, ykkönen tuli pelattuu joskus xboxil.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *