Helsinki Sideshow Night vol. 3 ja muuta.

Jussi ja Lucky

Helsinki Sideshow Night järjestettiin kolmatta kertaa, tällä kertaa DOMissa. Shown aloitti meidän tiimin pieni performanssi kun laitettiin Mirjam erikoisasentoon koukuilla ilmaan ja perään neulottiin vielä muutamat lyhdyt. Juontamisesta vastanneet Solonen ja Kosola esittelivät sen jälkeen artistit ja myöhemmin illalla vetivät vielä pätkät freestyleräppiä, joka ainakin allekirjoittaneelle toimi oikein hyvin. Ne osaa, jotka osaa.

Illan artisteina nähtiin Giraffe Girl kaukaisilta savanneilta, Lucky Hell Australiasta/Suomesta (kuvassa Jussin kanssa), Betty Bloomerz Ameriikasta ja Princess of Scars Norjasta. Pähkinänkuoressa ilta sisälsi kauniita naisia, miekannielentää isoilla ja pienillä miekoilla, paljon neuloja, verta ja kipinöitä, sekä hieman tupakkavalistusta. Illan henkilökohtainen suosikki oli Princess of Scarsin vähän hevimpi show, joka oli hyvää kontrastia “burleskimpien” esitysten väliin.  Mukavaa oli ja toivottavasti ensi vuonna uudestaan. Kuvia en valitettavasti saanut otettua huonoilla kameroillani, mutta kun niitä valuu jostain niin postaan ne toki tänne. Kiitos kaikille!

Muina kuulumisina olen tehnyt ahkerasti tatuointia ja lävistyksiä huipputyypeille. Kalenteri tuntuu täyttyvän aina vaan tehokkaammin ja mukavilla kuvilla, kiitos siitä! Huonona puolena on vähän vähemmän aikaa kirjoitella näitä blogeja ja touhuta muuta “ylimääräistä”, mutta ei sen väliä. Ensi viikolla otetaan kasa Supersankareita ja lähdetään Saksaan opiskelemaan kehonmuokkausjuttuja. Jonkinlainen raportti on tulossa kunhan kotiin päästään. Loppukuusta järkätään taas Suspension Sunday ja kameroin siellä myös. Kiirettä pitää!  Hyvää syksyä, älkää masentuko. Peace.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *