16.3.20.

Moi!

Meillä toiminta jatkuu koronasta huolimatta, mutta muutamia muutoksia on jo tehty tilanteen edetessä.

Tästä päivästä eteenpäin emme enää valitettavasti voi ottaa tukihenkilöitä ja kavereita studiolle toimenpiteiden ajaksi eli jos sinulla on aika varattu niin tulethan yksin ja terveenä, tai jos tarvitset kaverin välttämättä saattamaan niin nopeasti voi tulla pyörähtämään (terveenä) ja sitten pois. Haluamme turvata asiakkaiden terveyden ja vähentää ihmiskontakteja tämän tilanteen ajan.

Toivoisimme myös, että saavutte ajanvarauksella ja konsultoinnit/ajanvaraukset hoidettaisiin mahdollisimman paljon etänä eli puhelimella tai sähköpostilla.

Studiomme on siitä hyvä tässä tilanteessa, että molemmilla työntekijöillä on omat huoneet, joten asiakkaiden ei onneksi tarvitse olla lähellä toisiaan. Yhteiset tilat ja yleiset kosketeltavat pinnat, maksupäätteet, vessat ynnämuut puhdistetaan nyt normaalia useammin ja huolella. Moniin paikkoihin verrattuna tatuointistudio on erittäin puhdas ja turvallinen mesta tälläisen epidemian aikana, joten sen suhteen ei tarvitse stressata tatuoinnin/lävistyksen ottamista.

Kun saavut paikalle, pyydämme sinua pesemään ja desinfioimaan kätesi, vessasta ja odotustilasta löytyy saippuat ja desinfiointiaineet.

Jos tulet pidemmästä matkasta julkisilla ja sinua jännittää tartuntahommat, voit laittaa viestiä ja aikaasi voidaan siirtää. Samoin tietysti jos olet kipeä. Ymmärrättehän, että siirretyt ajat menevät aina jonon perälle jos ei muita peruutuksia tule.

Kiitos ymmärryksestä ja jaksetaan yhdessä tämän stressaavan ajan yli! Älkää turhaan panikoiko, mutta otetaan tilanne vakavasti ja käyttäydytään sen mukaan.