Tatuoinnit

Body CTRL-studion tatuoijat ovat erikoistuneet selkeisiin, tatuoinnin näköisiin tatuointeihin ripauksella omaa twistiä. Olemme rehellisiä ja haluamme tatuoinnin näyttävän hyvältä myös tulevaisuudessa. Suosimme custom-lähestymistapaa ja suunnittelemme pääosan tatuoinneista itse, asiakkaan toiveiden mukaan. Pidämme yhteyttä muihin alan ihmisiin ja itsemme ajan tasalla niin tyylien kuin työskentelytapojen suhteen. Meille jokainen tatuointi on tärkeä, oli se pieni teksti tai koko käden projekti.

Tatuointien lähtöhinta on 80 euroa. Tatuoinnin hinta määrittyy kuvan koon, sijainnin ja siihen käytettävän ajan mukaan. Isot tatuoinnit, jotka vaativat useamman käyntikerran, maksetaan osissa esim. 300 euroa kerta. Tatuointien suunnittelusta ja muokkauksesta ei veloiteta erikseen. Ikäraja tatuointeihin meillä on ehdoton 18v.

Tatuoinnit tehdään pääasiassa ajanvarauksella, mutta hyvällä tuurilla artistin ollessa vapaana kuvan voi saada heti mukaan. Walk-in päivistä, jolloin ajanvarausta ei tarvita, ilmoitellaan erikseen esim. Facebookissa ja tämän sivun etusivun laidassa.

Tatuoinneissa on aina takuu jos parantuessa värit eivät jostain syystä jää tasaiseksi ja hoito-ohjeita on noudatettu. Tatuoinnin oton yhteydessä voit ostaa Easy Tattoo hoitovoiteen 5 eurolla tai Hustle Butter vegaanisen voiteen 10 eurolla.

Tatuoinnin hoito-ohjeet:

Yleistä:

 • Älä altista tatuointia auringolle pitkiä aikoja noin kuukauden ajan.
 • Aurinko haalistaa tatuointiväriä aivan kuten mitä tahansa muutakin väriä, joten sen päällä kannattaa myöhemminkin käyttää aurinkovoidetta, jotta se pysyisi mahdollisimman pitkään kirkkaana.
 • Jos tatuointiin muodostuu rupea, älä missään nimessä raavi tai revi sitä.
 • Tatuointi on käytännössä haava ensimmäisten päivien ajan, joten älä altista sitä millekään kemikaaleille, joita et laittaisi haavaankaan. Hiusvärit, tietyt shampoot yms.
 • Älä ui ensimmäiseen viikkoon tai kunnes rupi on kunnolla lähtenyt.
 • Saunominen on myös kielletty viikon tai kunnes rupi on lähtenyt. Ensimmäisen kuukauden aikana kannattaa saunoa järjen kanssa, koska tuore tatuointi palaa helpommin kuin normaali iho ja tällöin tatuoinnin laatu voi kärsiä.

Ensimmäiset päivät tatuoinnista:

 • Anna kelmun olla n. 3 tuntia tatuoimisesta, jonka jälkeen pese tatuointi haalealla vedellä. Pyyhi samalla hellästi veri/muste/kudosneste/rasvatöhnä pois ja anna kuivua.
 • Rasvaa tatuointi hellästi ohuella kerroksella esim. Bepanthen tai Easy-tattoo rasvaa.
 • Jos joudut pitämään vaatteita tatuoinnin päällä, ensimmäiset pari päivää voit pitää kelmua suojana. Tällöin vaihda kelmu muutaman tunnin välein, pese vanha rasva ja hiki pois vaihtaessa ja rasvaa ohuesti. Anna tatuoinnin olla ilman kelmua aina kun mahdollista. Ensimmäiseksi yöksi kannattaa aina laittaa kelmu, jotta tatuointi ei tartu lakanoihin kiinni. Joillain kelmu voi ärsyttää hyvinkin nopeasti, joten tarkkaile toki omaa kehoasi.

Ensimmäiset pari viikkoa:

 • Älä enää peitä tatuointia kelmulla muutamna päivän jälkeen.
 • Rasvaa tatuointia muutaman kerran päivässä. Käytä rasvaa järjen kanssa, jos tatuointi on kostea, sitä ei tarvitse rasvata.
 • Älä käytä vaatteita, laukkuja, vöitä tms. jotka hankaavat tatuointia.
 • Kun tatuointi on parantunut, sen päällä oleva iho kesii yleensä pois uuden tilalta. Älä revi ihoa vaan anna sen irrota itsestään. Tatuoinnin reunat pysyvät usein kuivana muutaman päivän.
 • Kun rupi/iho on irronnut tatuoinnin päältä, rasvaksi riittää perusvoide, esim. Erisan. Sillä kannattaa pitää tatuointi kunnossa niin kauan kun se kuivuu muuta ihoa enemmän.

Jos hoidossa on mitään epäselvyyttä, ota yhteyttä tatuoijaasi!