12.5.20.

Moi! Pientä päivitystä kevään meiningistä.

Tällä hetkellä noudatetaan studiolla edelleen aikaisemman postauksen poikkeusoloja, eli tukihenkilöt jätetään kotiin ja käsiä pestään sisälle tullessa. Todella hyvin on uudet käytännöt otettu vastaan, kiitos paljon!

Isommissa tatuoinneissa jono menee kesä-/heinäkuulla ja pienemmissäkin vapaat ajat ovat aika vähissä ellei peruutuksia tapahdu. Joten puolihihoja yms. jos meinaa saada ennen kesää niin valitettavasti nyt on jo vähän myöhäistä.

Lävistyksiä tehdään edelleen joka päivä, mutta koska kalenteri elää vähän normaalia enemmän niin ei pystytä nettikalenteriin laittamaan ihan niin paljon aikoja kuin normaalisti. Lävistysaikoja voi kuitenkin aina kysellä puhelinsoitolla tai mailaamalla Sakarille, yritetään järjestää jos nettivarauksista ei löydy hyvää aikaa.

Kesälomia pidetään ainakin juhannuksen jälkeen jonkun verran. Niistä tarkemmin sitten. Sinne asti kuitenkin aikalailla normaalisti.

Kiitos kaikille asiakkaille, ja etenkin teille, jotka ovat pitäneet toiminnan käynnissä myös koronakuukausina. Ja tietysti voimia kaikille! Kohta on onneksi kesä!