Studio

Body CTRL on vuonna 2005 perustettu tatuointi- ja lävistysstudio Jyväskylän keskustassa. Hygieniasta pidetään tarkkaa huolta ja sterilointilaitteet testataan säännöllisesti. Pyrimme toimimaan eettisesti ja ekologisesti käyttäen vegaanisia tatuintimusteita, siirtopapereita yms. ja tähtäämällä kestävään ja muovivapaaseen toimintaan siellä missä mahdollista.

Tatuoinnit ja lävistykset tehdään erillisissä huoneissa, jotta asiakas saa toimenpiteensä ilman ylimääräistä yleisöä. Pandemian ajan tukihenkilöiden määrää rajoitetaan.

Lävistyspuolella teemme kaiken peruslävistyksistä erikoislävistyksiin, genitaaleista microdermaleihin. Meiltä saat laadukkaimmat lävistyskorut monissa eri materiaaleissa kivestä kultaan.  Korut saat tilattua myös kotiisi verkkokaupasta.

Tatuoinneissa onnistuvat niin pienet kuvat omista malleista kuin suurempien kokonaisuuksien suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä käy säännöllisesti vierailevia tatuoijia ja pidämme walk-in päiviä, jotta jonot eivät muodostuisi liian pitkiksi. Ajanvaraus on aina auki.

HUOM! Uusi studio on jaettu kahteen kerrokseen, joista toiseen ei ole esteetöntä pääsyä portaiden vuoksi, samoin WC on portaiden takana. WC:tä lukuunottamatta pystymme järjestämään kaikki palvelut ilman tarvetta portaisiin. Toivomme kuitenkin, että ilmoitatte tästä esim. aikaa varatessa niin osaamme varautua.