Studio

Body CTRL on vuonna 2005 perustettu tatuointi- ja lävistysstudio Jyväskylän keskustassa. Hygieniasta pidetään tarkkaa huolta ja sterilointilaitteet testataan säännöllisesti. Pyrimme toimimaan eettisesti ja ekologisesti käyttäen vegaanisia tatuintimusteita, siirtopapereita yms. ja tähtäämällä kestävään ja muovivapaaseen toimintaan siellä missä mahdollista. Olemme Suomen Tatuointiartistien Liiton jäseniä ja noudatamme liiton arvoja.

Tatuoinnit ja lävistykset tehdään erillisissä huoneissa, jotta asiakas saa toimenpiteensä ilman ylimääräistä yleisöä. Palvelut pääasiassa ajanvarauksella, mutta studiolle saa aina tulla käymään kun ovi on auki.

Lävistyspuolella teemme kaiken peruslävistyksistä erikoislävistyksiin, intiimilävistyksistä microdermaleihin. Meiltä saat laadukkaimmat lävistyskorut monissa eri materiaaleissa kivestä kultaan.  Ison osan koruista saat tilattua myös kotiisi verkkokaupasta.

Tatuoinneissa onnistuvat niin pienet kuvat omista malleista kuin suurempien kokonaisuuksien suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä käy säännöllisesti vierailevia tatuoijia ja pidämme walk-in päiviä, jotta jonot eivät muodostuisi liian pitkiksi. Ajanvaraus on aina auki.

HUOM! Studio on jaettu kahteen kerrokseen, joista toiseen ei ole esteetöntä pääsyä portaiden vuoksi, samoin WC on portaiden takana. WC:tä lukuunottamatta pystymme järjestämään kaikki palvelut ilman tarvetta portaisiin. Toivomme kuitenkin, että ilmoitatte tästä aikaa varatessa niin osaamme varautua.