Studio

Body CTRL on vuonna 2005 perustettu tatuointi- ja lävistysstudio Jyväskylän Torikeskuksessa. Hygieniasta pidetään tarkkaa huolta ja sterilointilaitteet testataan säännöllisesti. Pyrimme toimimaan eettisesti ja ekologisesti käyttäen vegaanisia tatuintimusteita, siirtopapereita yms.  Lävistyspuolella teemme kaiken peruslävistyksistä erikoislävistyksiin, genitaaleista microdermaleihin. Meiltä saat laadukkaimmat lävistyskorut monissa eri materiaaleissa kivestä kultaan. Tatuoinneissa onnistuvat niin pienet kuvat omista malleista kuin suurempien kokonaisuuksien suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä käy säännöllisesti vierailevia tatuoijia ja pidämme walk-in päiviä, jotta jonot eivät muodostuisi liian pitkiksi.

Tatuoinnit ja lävistykset tehdään erillisissä huoneissa, jotta asiakas saa kaunistuksensa ilman ylimääräistä hälinää. Työhuoneisiin mahtuu vain yksi tukihenkilö mukaan eli isompi kaveriporukka kannattaa jättää kotiin. Maksuvälineenä meillä toimii käteinen ja kortti.

Studion ovelle pääset ajamalla hissillä neljänteen kerrokseen torikeskuksen toriraitilta. Body CTRL-ständien isot nuolet ohjaavat hissille.

kauppa2 kauppa3
kauppa4 kauppa5