Lävistyskorut

Kesäkuusta 2013 Body CTRL on yksi harvoista studioista Suomessa, joka käyttää laadukkaita käsinkiillotettuja amerikkalaisia lävistyskoruja jokaiseen lävistykseen. Pitkällä kokemuksella ja hyvällä verkostolla olemme valinneet käyttöömme maailman parhaimmat korut maailman parhaimmilta valmistajilta. Tervetuloa tutustumaan ja selaamaan katalogeja!

Jokainen koru on viimeistelty käsin, joka takaa paremman kiillon eivätkä korut tummu käytössä. Lävistykset paranevat myös nopeammin korun virheettömän pinnan ansiosta. Kierteillä varustetuissa koruissa kierteet on upotettu tappi-osan sisään, joten ne eivät vahingoita lävistysreikää korua vaihdettaessa. Kierteet ovat pitkät ja kestävät eivätkä pallot irtoile ja huku yhtä helposti kuin halvemmissa vaihtoehdoissa.

Sisäkierre vs. ulkokierreVasemmalla yleisesti käytetty halpa lävistyskoru, oikealla sisäkierteillä.

Kivellisissä koruissa kivet ovat ilman liimaa istutettuja laadukkaita kristalleja, valmistajina mm. Swarovski, eivät muovisia foliotaustaisia tummuvia ja irtoilevia imitaatioita, joihin lävistyskoruissa on totuttu. Käytännössä ero on huomattava ja lävistykset näyttävät upeilta ja loistavat kuten muutkin arvokkaat korusi. Kiville luvataan ikuinen takuu. Valikoimasta löytyy myös opaaleja, luonnonkiviä yms. Kauttamme saat tilattua lähes kaikki korut vaikka aidoilla timanteilla jos kristallit eivät riitä.

Anodisointi

Titaanin värivaihtoehtoja. Pyydä ajanvarauksen yhteydessä.

Materiaalina ensilävistyksissä käytämme titaania (ASTM F-136), joka ei sisällä nikkeliä. Asiakkaan tuomilla koruilla emme lävistä. Studiolta löytyvät tarvittavat välineet titaanin värjäykseen eli jokaisen titaanikorun saat haluamallasi värillä ylläolevasta kartasta. Jos tahdot värillisen korun suoraan uuteen lävistykseen, kerrothan siitä aikaa varatessasi. Arvokkaampien metallien ystävät voivat hankkia kauttamme melkein minkä tahansa korun 14-22 karaatin kultana tai vaikka platinana.

Meiltä saat laatua niin työn kuin korun osalta ja lävistyksen, joka näyttää hyvälle pitkään!

Koruvalmistajat