19.12.22.

Moi!

Joulun aukioloajoista kirjoittelen sen verran että suljemme studion 24. päivä, josta lomaillaan sitten 4.1. asti. PAITSI 28.12. Sakari käy tekemässä lävistyspäivän pelkästään ajanvarauksella. Ajanvarauksia voi tehdä ajanvaraus-sivulla tai mailaamalla, soitella ei kannata joulun aikana. Toki sähköposteja käydään myös vähän hitaammalla tahdilla lävitse lomalla.

Lahjakortteja saa vielä perjantaihin asti studiolta mille tahansa summalle ja verkkokaupasta voit tilata niitä digitaalisesti kellon- ja vuoden ympäri. Tilaukset käsitellään kuitenkin manuaalisesti n. 1 vuorokauden sisällä eli älä ihmettele jos muutama tunti kestää saada kortti sähköpostiin.

Ei muuta, hyvät joulut ja palataan vielä uuden viestin kanssa ennen vuodenvaihdetta!

17.8.22.

Moi!

Kesälomat on lomailtu ja nyt palataan arkeen. Tatuointiajat menevät tuttuun tapaan noin 1.5-2 kuukauden päähän ja lävistyksiä saa joka päivä.

Syyskuun 2-3. päivä Sakari on tatuoimassa Road To Ink-tapahtumassa Aaltosalilla Jyväskylässä. Siellä Sakari tekee pe-la walk-in meiningillä tatuointia pääasiassa omista malleista. Niitä näkyy @bodyctrl instagramissa, kuten myös tuoreimmat tatuointikuvat. Lävistyskuvia nykyään löydät @bodyctrlpiercing instagramista.

Kuluneen vuoden aikana on siirrytty uusiin, parempiin tiloihin, perustettu verkkokauppa, hypätty lävistyksissä entistä puhtaampaan työtapaan, koruvalikoima on kasvanut ja kasvaa edelleen. Samalla hinnat ovat nousseet oikeastaan kaikessa mahdollisessa sähköstä ja korujen rahdista niin hanskoihin kuin puhdistustarpeisiin. Tämän takia joudumme mekin valitettavasti korottamaan hintoja lävistyksissä hieman, koska emme halua tinkiä asioista, joiden takia monet meille ylipäätään tulevat, eli ammattitaito, puhtaus ja laatu. Syyskuun alusta lähes kaikkien peruslävistysten hinnat nousevat viisi euroa, mutta vain tilanteissa, joissa otetaan yksi lävistys. Jos kerralla tulee useampi, hinta nousee vain ensimmäisessä. Uusi hinnasto päivitetään syyskuussa, eli jos haluat vielä vanhaan hintaan reikiä niin varailehan nyt aikaa.

Studiolla aloitti vuoden vaihteessa tatuointiharjoittelija Saara, joka ottaa nykyään jo asiakkaita vastaan. Pääasiassa hän tatuoi omia mallejaan ja aika verkkaiseen tahtiin vielä alkuvaiheessa. Yhteystiedot löydät täältä sivuilta ja @seriffisaara instagrammista löydät Saaran tatuointeja. Rohkeasti vaan aikaa varailemaan!

Eipä muuta, elossa ollaan vaikka tätä sivua päivitellään vähän verkkaisesti. Kuvatkin ovat vuosien takaa, mutta instassahan kaikki nykyään ovat. Kurkkikaa sieltä! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja jatketaan!

2.12.21.

Hello!

Toinen uutuus muuton lisäksi on se, että avasin vihdoin verkkokaupan! Tätä on paljon toivottu ja nyt se on täällä. Läheskään kaikkia tuotteita ei ole vielä lisätty, mutta halusin julkaista kaupan nyt ennen joulua, sillä sieltä voi hankkia myös digitaalisena lahjakortteja ilman käymistä studiolla. Käykäähän tsekkailemassa kauppa osoitteessa www.bodyctrlkauppa.fi ! tai tuolta sivuvalikosta. Ja jos on palautetta, löytyy kirjoitusvirheitä tai jotain kämmejä niin laittakaa mailia! Kiitos!

– Sakari

29.11.21.

Moi!

Instagrammissa tästä olen jo puhunut pariin otteeseen, mutta päivitetään vihdoin tännekin eli:

BODY CTRL MUUTTAA!

Ei kuitenkaan kauas vaan samalle kadulle osoitteeseen Yliopistonkatu 30. Sitten ollaan katutasossa ja helposti löydettävissä. Muutto tapahtuu joulun välipäivinä, jotka ollaan kiinni, ja uusi studio aukeaa 5.1.22.

Tässä vielä kartta, keltaisella merkitsin reitit keskustasta ja matkakeskukselta eli helppo löytää perille!

Body CTRL uusi osoite Yliopistonkatu 30.