29.11.21.

Moi!

Instagrammissa tästä olen jo puhunut pariin otteeseen, mutta päivitetään vihdoin tännekin eli:

BODY CTRL MUUTTAA!

Ei kuitenkaan kauas vaan samalle kadulle osoitteeseen Yliopistonkatu 30. Sitten ollaan katutasossa ja helposti löydettävissä. Muutto tapahtuu joulun välipäivinä, jotka ollaan kiinni, ja uusi studio aukeaa 5.1.22.

Tässä vielä kartta, keltaisella merkitsin reitit keskustasta ja matkakeskukselta eli helppo löytää perille!

Body CTRL uusi osoite Yliopistonkatu 30.

22.10.21.

Moikka!

Nopea tiedotus, että avasin lävistyksille oman instagram-tilin nimellä @bodyctrlpiercing, jonne postailen lävistyskuvia kun niitä on paljon toivottu. Päivitän toki myös tänne niitä jossain vaiheessa, ja uusin tatuointigalleriankin, mutta kuten kaikki tietää niin IG on vaan niin paljon nopeampi käyttää…

Laittakaahan seurantaan ja lävistellään lisää! Kiitos!

– Sakari

1.10.21.

Hei vaan!

Tässä kuussa tulee pieniä muutoksia meidän toimintaan. Useamman yhteisen vuoden jälkeen Viivi siirtyy tatuoimaan omaan studioonsa lokakuun alusta. Sakari ja Body CTRL kiittää yhteisistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää niin Viiville kuin hänen asiakkailleen vuosien varrelta! Viiville ostetut lahjakortit käyvät suoraan hänelle uudella studiolla samoilla voimassaoloajoilla.

Maskisuositus muuttuu nyt sellaiseksi, että asiakas saa valita käyttääkö maskia ja jos haluaa käyttää niin artisti käyttää myös. Toivomme maskin käyttöä jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita myös pandemian jälkeen ja tarjoamme sellaisen veloituksetta.

Pahimman pandemian ajan meillä oli asiakasrajoitus eli vain asiakas sai tulla studiolle toimenpiteen ajaksi. Tykästyttiin tähän rauhaan, joten pidetään se osittain päällä. Voit tulla studiolle tsekkaamaan tatuointisi kaverin kanssa, mutta itse tatuoinnin ajaksi ylimääräisiä henkilöitä ei oteta studiolle. Meillä on pieni ja intiimi tila ja iso osa asiakkaista on tykännyt tästä rauhallisuudesta. Lävistyksen ajan kaveri voi olla studiolla, mutta ethän tuo koko kaveripiiriäsi mukaan.

Tässäpä isoimmat muutokset tältä erää! Tulevaisuudessa lisää. Hyvää syksyä ja pysytään terveenä!

26.5.21.

Moi!

Pitkästä aikaa kirjoitellaan tännekin. Instagrammeista @bodyctrl ja @manaviivi voi seurata aktiivisempaa postailua.

Nyt keväällä/kesällä ollaan normaalisti auki juhannukseen asti, 24.6-4.7. ollaan suljettuna. Pari lyhyempää lomaa pidellään sitten pitkin kesää vielä. Tatuointiaikoja varaillaan tällä hetkellä isommille kuville tuonne heinäkuun tienoille. Aina saa silti kysyä, koska peruutuksia ja siirtelyitä tapahtuu ja pieniä saattaa joskus saada mahtumaan jonnekin väliin myös.

Lävistysaikoja voi varailla ajanvarauksesta ja maililla/puhelimella Sakarilta. Niitäkin kannattaa rohkeasti kysyä vaikka kalenterissa aika näkyisi heikosti, pyritään aina järjestämään jotain muillekin päiville!

Moni teistä onkin hakenut taas lahjakortteja valmistumislahjaksi, mutta muistutellaan niistä samalla. Eli lahjakortteja saa kaikille summille ja ne voi käyttää kaikkiin meidän palveluihin ja koruihin. Voimassa 6kk ostopäivästä.

Eipä muuta, hengissä ollaan ja toimitaan normaalisti! Hyvää kesää!

1.2.21.

Moi!

Jyväskylän pahentuneen koronatilanteen takia pidämme oven toistaiseksi kiinni ja studio toimii vain ajanvarauksella. Eli jos haluat tulla puhumaan tatuoinnista tai vaikka ostamaan korua niin olethan meihin yhteydessä etukäteen. Yhteystiedot löytyvät täältä. Varattuihin aikoihin tämä ei vaikuta ja muutenkin toimitaan normaalisti eli auki ollaan ja töitä tehdään niin kauan kun se on sallittua.

Tässä vielä erityiset ohjeistukset korona-ajalle, joita on noudatettu syksystä saakka:

  • Studiolla käytetään maskia. Varaathan sellaisen mukaan, mutta jos unohtuu niin me tarjoamme kertakäyttömaskin.
  • Studiolle päästetään vain asiakkaat, kaverien tuki koronan aikana täytyy hoitaa etänä. Huoltajat voivat tulla antamaan luvan eteiseen lävistyshommissa.
  • Pesethän kätesi ja käytät desinfiointiainetta kun saavut paikalle.
  • Älä tietenkään tule paikalle sairaana.

Kiitos kärsivällisyydestä!