Tatuoinnin ajanvaraus

Tatuointiajan voit varata paikan päällä, puhelimella tai sähköpostilla. Voit tiedustella aikaa myös allaolevalla lomakkeella, jolloin palaamme asiaan heti kun ehdimme. Pyrimme olemaan joustavia ja aikoja on mahdollista saada aamusta iltaan toiveen mukaan. Tekijät tavoitat täältä. Vierailijoille varaat ajan suoraan heidän kauttaan, ellei toisin mainita.

Tatuointiaikaa varatessa olisi hyvä olla tiedossa suurinpiirtein tatuoinnin aihe, koko, tyyli, värimaailma, sekä tietysti mahdolliset referenssikuvat joko paperilla tai sähköpostissa. Ethän tuo USB-tikkuja ellei erikseen niin sovita. Alla esimerkki selvästä ja mukavasta ajanvaraussähköpostista:

Moi! Haluaisin varata ajan tatuointiin. Kuva tulisi sääreen, aiheena leijona ja koko noin 15×20 senttiä. Tatuointi olisi värillinen. Liitteenä pari kuvaa mahdollisesta tyylistä ja mallista. Minulle sopivat ainoastaan tiistait ja lauantait.

Koita siis mielellään saada jo ensimmäisessä sähköpostissa selitettyä mahdollisimman paljon niin saadaan homma luistamaan, näin pääset nopeammin tatuointipenkkiin!

Aikojen perumiset ja käyttämättä jätöt jäävät aina muistiin ja tarpeeksi monen sähläyksen jälkeen varaaja joutuu mustalle listalle, eikä aikaa saa enää ilman etukäteismaksua. Peruuttamattomista ja käyttämättä jättämistä ajoista veloitetaan tapauskohtaisesti.

Täytä allaoleva lomake niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Nimi:

Sähköposti:

Tatuoinnin aihe:

Tatuoinnin koko senteissä (suunnilleen):

Budjetti (jos on):

Kuvaus tatuoinnista ja toiveista, sana on vapaa:

Tatuointiartisti:

Tatuoinnin ajankohta:

Success

Onnistui! Palaamme mahdollisimman pian, yleensä muutaman arkipäivän sisällä. Tarkkaile sähköpostiasi.

Error

Pahoittelut, jotain meni pieleen. Tarkista lomake.