Artistit

Sakari

Sakari on yli 20 vuoden kokemuksella lävistys- ja tatuointialan vahva osaaja. Urallaan hän on kiertänyt paljon messuja, vieraillut töissä monissa studioissa, kouluttautunut niin Suomessa kuin ulkomailla, sekä ollut osa body suspension-skeneä jo päälle vuosikymmenen ajan.

Tatuointeihin Sakari hakee inspiraatiota niin popkulttuurista ja videopeleistä, kuin hengellisyydestä, kapinasta ja luonnosta. Tatuointien toteutus onnistuu useilla eri tekniikoilla, jotka ovat tarttuneet mukaan vuosien varrella. Myös tyylien sekoittelu keskenään on pysyvä mielenkiinnon kohde. Tatuointi voi olla pieni ja söpö, tai väkevä ja kantaaottava, kaikelle on paikkansa.

Pitkän linjan ammattilaisena Sakari on työskennellyt monenlaisten ihmisten kanssa ja penkkiin on turvallista tulla omana itsenään. Puheliaalle tatuoijalle monista asiakkaista on muodostunut hyviä tuttuja, joiden kanssa tuntien sessiot hujahtavat nopeasti.

Vapaa-aika rullaa kissojen kanssa pelaillessa, musiikkia kuunnellen tai pimputtaen, salilla, tai jonkinlaisen luovan hulluuden parissa. Osaan tästä olet tervetullut mukaan striimejä seuraamalla.

Saara

Saara aloitti tatuointiharjoittelijana Sakarin siiven alla vuoden 2022 alussa. Sitä ennen hän on harrastanut taidetta monia vuosia, varsinkin piirtäen ja maalaten. Asioita, joista Saara erityisesti pitää tatuoinneissa ovat vahvat kontrastit, blackwork ja dotwork-tyyli, ajatuksia herättävät designit ja tietynlainen leikkimielisyys. Eläimet ja erityisesti kissat ovat eräitä hänen suosikkiaiheitaan.

Tatuointeja tehdessään Saara juttelee mielellään asiakkaidensa kanssa, ja hänen hoivassaan saa ottaa rennosti. Saara ymmärtää hyvin omakohtaisista kokemuksista myös jännityksen, ja ottaa mielellään asiakkaiden yksilökohtaiset erityistoiveet ja -tarpeet huomioon.

Vapaa-ajallaan Saaran voi usein löytää puuhailemasta erilaisia askartelu- ja käsityöprojekteja, ihailemasta kissoja tai maistelemasta sipsejä.