7.5.13.

Moi!

Lävistyskorupuolella Body CTRL:ssä on tämän kevään aikana tapahtumassa isoja muutoksia, joista kirjoitan tarkemmin myöhemmin, mutta voin jo nyt rehellisesti kertoa, että Keski-Suomen alueella ei näin laadukkaita koruja saa mistään muualta. Piste. Taidoista ja henkilökemioista voi aina väitellä maailman tappiin, mutta korujen laatu on fakta ja kohta se on meillä paras tällä alueella. Turku ja Helsinki ovat ainoat kaupungit Suomessa mistä moisia saa muualta.

Aukioloista ja buukkaustilanteesta sen verran, että ensi viikon 13.-17.5 Mustamato-Markus taas mestoilla ja hänellä on vapaata vasta kesäkuussa. Sakarilla pari vapaata vielä toukokuulle, Tonynkin kalenteri taitaa olla jo kesäkuussa. Kimmo vierailee pohjoisesta taas 18.5 lauantaina. Sakari pois 20.-21.5 tatskailemassa ja koukuttamassa ihmisiä Helsingissä eli silloin ei lävistyksiä saa.

24.-25.5 Jyväskylässä on muotipäivät ja mä koitan keksiä jotain jännittävää esim. uusien korujen tiimoilta silloin. Ainakin olen myöhään paikalla jos ei muuta. Hyvää kevättä!

– Sakari