29.10.18.

Moi!

Kun meillä päälle 5 vuotta sitten vaihdettiin lävistyskorut parhaisiin mahdollisiin, oli maailma aika erilainen paikka. Iphonen uusin malli maksoi dollareissa 649, nyt 999. Tähän asti olen saanut vanhoilla reiluilla diileillä ja hyvällä tahdolla pidettyä lävistyskorujen hinnat ennallaan, mutta osassa koruista nykyhinnat ovat nousseet niin paljon, kuten myös toimituskulut, dollarin kurssi ynnämuuta, että on pakko säätää hinnat kohdilleen. Tämä mahdollistaa myös koruvalikoiman kasvattamisen.

Lävistyksien hinta työn osalta pysyy samana, eikä tämä vaikuta aivan kaikkiin korumalleihin, mutta en halua tinkiä laadusta ja siirtyä käyttämään huonolaatuisia koruja, jotta voisin pitää kaikkien korujen hinnat ennallaan. Meidän asiakkaamme ansaitsevat vain parasta ja uskon että se on sen arvoista.  Kiitos näistä vuosista, jatketaan samaan malliin! Uudet peruskorujen hinnat löytyvät lävistykset-osiosta ja muiden korujen hintoja voi tiedustella studiolla ja sähköpostilla.

Koruvalmistajissa meillä (myös kaikissa peruskoruissa ja -lävistyksissä) käytetään pääasiassa Anatometal, Industrial Strength, sekä Neometal.

Sakari