27.8.13.

Terve vaan. Päivittelen vähän tulevia menoja. Syyskuussa Markus paikalla 9.-13.9 ma-pe ja pari aikaa taitaa olla vielä vapaana. Kimmo pyörähtää kaupalla 22.9 su. Sakari poissa 14.-21.9 la-la turisteilemassa Islannissa tatuointimessuilla, tatuoimassa vuorilla ja koukuttamassa paikallisia ihmisiä eli silloin ei lävistyksiä saa. Puhelimella ja maililla tavoittaa tuolloin kysymyksissä sekä ajanvarausasioissa. Tämä on onneksi viimeinen pidempi reissu tänä vuonna, jonka jälkeen taas paikalla normaalisti. Tony mestoilla menojensa mukaan, kannattaa varmistaa suoraan häneltä. Linda R vierailee 4.9 keskiviikkona, häneltä itseltään voi tiedustella josko jotain pientä ehtii nyt tai myöhemmin! Lindalle on aina vapaa paikka tatuoimista varten.

sex

Body CTRL on mukana Jyväskylän Sexhibition-messuilla 13.-14.9 pe-la. Aloitetaan perjantaina heti klo 16 ja tehdään ainakin tatuointeja niin myöhään kun ihmisillä kunto piisaa. Sakari mukana vain pe reissuilun takia, Tony molemmat päivät. Sakarilla hihassaan kaikenlaista dirtyä mallia erikoismessuhinnoilla ja koitetaan keksiä muutakin jännää! Päihtyneitä ja urpoja ei tatuoida piste.

Tatuointiaikoja on vapaana vielä syyskuulle kohtalaisen hyvin, mutta kalenteri täyttyy nopeasti, joten varauksia tulemaan! Lävistyksiä saa joka päivä tuttuun tapaan mieluiten ajanvarauksella, jonka voi tehdä vaikka samana päivänä. Kiitos, hyvät syksyt ja koulut!

– Sakari