17.8.22.

Moi!

Kesälomat on lomailtu ja nyt palataan arkeen. Tatuointiajat menevät tuttuun tapaan noin 1.5-2 kuukauden päähän ja lävistyksiä saa joka päivä.

Syyskuun 2-3. päivä Sakari on tatuoimassa Road To Ink-tapahtumassa Aaltosalilla Jyväskylässä. Siellä Sakari tekee pe-la walk-in meiningillä tatuointia pääasiassa omista malleista. Niitä näkyy @bodyctrl instagramissa, kuten myös tuoreimmat tatuointikuvat. Lävistyskuvia nykyään löydät @bodyctrlpiercing instagramista.

Kuluneen vuoden aikana on siirrytty uusiin, parempiin tiloihin, perustettu verkkokauppa, hypätty lävistyksissä entistä puhtaampaan työtapaan, koruvalikoima on kasvanut ja kasvaa edelleen. Samalla hinnat ovat nousseet oikeastaan kaikessa mahdollisessa sähköstä ja korujen rahdista niin hanskoihin kuin puhdistustarpeisiin. Tämän takia joudumme mekin valitettavasti korottamaan hintoja lävistyksissä hieman, koska emme halua tinkiä asioista, joiden takia monet meille ylipäätään tulevat, eli ammattitaito, puhtaus ja laatu. Syyskuun alusta lähes kaikkien peruslävistysten hinnat nousevat viisi euroa, mutta vain tilanteissa, joissa otetaan yksi lävistys. Jos kerralla tulee useampi, hinta nousee vain ensimmäisessä. Uusi hinnasto päivitetään syyskuussa, eli jos haluat vielä vanhaan hintaan reikiä niin varailehan nyt aikaa.

Studiolla aloitti vuoden vaihteessa tatuointiharjoittelija Saara, joka ottaa nykyään jo asiakkaita vastaan. Pääasiassa hän tatuoi omia mallejaan ja aika verkkaiseen tahtiin vielä alkuvaiheessa. Yhteystiedot löydät täältä sivuilta ja @seriffisaara instagrammista löydät Saaran tatuointeja. Rohkeasti vaan aikaa varailemaan!

Eipä muuta, elossa ollaan vaikka tätä sivua päivitellään vähän verkkaisesti. Kuvatkin ovat vuosien takaa, mutta instassahan kaikki nykyään ovat. Kurkkikaa sieltä! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja jatketaan!