1.10.21.

Hei vaan!

Tässä kuussa tulee pieniä muutoksia meidän toimintaan. Useamman yhteisen vuoden jälkeen Viivi siirtyy tatuoimaan omaan studioonsa lokakuun alusta. Sakari ja Body CTRL kiittää yhteisistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää niin Viiville kuin hänen asiakkailleen vuosien varrelta! Viiville ostetut lahjakortit käyvät suoraan hänelle uudella studiolla samoilla voimassaoloajoilla.

Maskisuositus muuttuu nyt sellaiseksi, että asiakas saa valita käyttääkö maskia ja jos haluaa käyttää niin artisti käyttää myös. Toivomme maskin käyttöä jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita myös pandemian jälkeen ja tarjoamme sellaisen veloituksetta.

Pahimman pandemian ajan meillä oli asiakasrajoitus eli vain asiakas sai tulla studiolle toimenpiteen ajaksi. Tykästyttiin tähän rauhaan, joten pidetään se osittain päällä. Voit tulla studiolle tsekkaamaan tatuointisi kaverin kanssa, mutta itse tatuoinnin ajaksi ylimääräisiä henkilöitä ei oteta studiolle. Meillä on pieni ja intiimi tila ja iso osa asiakkaista on tykännyt tästä rauhallisuudesta. Lävistyksen ajan kaveri voi olla studiolla, mutta ethän tuo koko kaveripiiriäsi mukaan.

Tässäpä isoimmat muutokset tältä erää! Tulevaisuudessa lisää. Hyvää syksyä ja pysytään terveenä!