Ajanvaraus

Tatuointi- tai lävistysajan voit varata paikan päällä, puhelimella tai sähköpostilla. Pyrimme olemaan joustavia ja aikoja on mahdollista saada aamusta iltaan toiveen mukaan. Tekijät tavoitat täältä. Vierailijoille varaat ajan suoraan heidän kauttaan, ellei toisin mainita.

Tatuointiaikaa varatessa olisi hyvä olla tiedossa suurinpiirtein tatuoinnin aihe, koko, tyyli, värimaailma, sekä tietysti mahdolliset referenssikuvat joko paperilla tai sähköpostissa. Ethän tuo USB-tikkuja ellei erikseen niin sovita. Alla esimerkki selvästä ja mukavasta ajanvaraussähköpostista:

Moi! Haluaisin varata ajan tatuointiin. Kuva tulisi sääreen, aiheena leijona ja koko noin 15×20 senttiä. Tatuointi olisi värillinen. Liitteenä pari kuvaa mahdollisesta tyylistä ja mallista. Minulle sopivat ainoastaan tiistait ja lauantait.

Koita siis mielellään saada jo ensimmäisessä sähköpostissa selitettyä mahdollisimman paljon niin saadaan homma luistamaan, näin pääset nopeammin tatuointipenkkiin!

Kun varaat lävistysajan olethan tietoinen ikärajoista, jotka löydät täältä. Myös hintoihin kannattaa tutustua etukäteen. Jos mielessä on tietty koru jonka ehdottomasti haluat, mainitsethan sen aikaa varatessa. Kaikkea ei aina ole varastossa ja osa yksittäiskappaleista pitää steriloida ennen asennusta, jolloin ilman varoitusta se ei välttämättä onnistu samana päivänä.

Huom. Aikojen perumiset ja käyttämättä jätöt jäävät aina muistiin ja tarpeeksi monen sähläyksen jälkeen varaaja joutuu mustalle listalle eikä aikaa saa enää ilman etukäteismaksua. Peruuttamattomista ja käyttämättä jättämistä ajoista veloitetaan tapauskohtaisesti.